-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 30

Skaitytojo skundas. Norėjo nusipirkti „Samsung Galaxy S4“, bet nerado kur

Pirmadienio popietę ikrauk.lt sulaukė skaitytojo Pauliaus laiško su nusiskundimu dėl „Tele2“ veikllos. „Esu technikos žmogus. Labai ilgai svarsčiau, kokį telefoną man įsigyti....

Pirmadienio popietę ikrauk.lt sulaukė skaitytojo Pauliaus laiško su nusiskundimu dėl „Tele2“ veikllos.

„Esu technikos žmogus. Labai ilgai svarsčiau, kokį telefoną man įsigyti. Domėjausi internete, skaičiau visokias apžvalgas, analitikų vertimus. Nusprendžiau, kad mano naujas telefonas bus tik „Samsung Galaxy S4“. Sekiau visas naujienas apie jo pasirodymą Lietuvoj. Praėjusį penktadienį mane pasiekė džiugi žinia: mano ilgai lauktu telefonu šeštadienį pradėjo prekiauti „Tele2“. Ir dar pigiausiai iš visų operatorių.

Penktadienį vakare dar susitikau su draugais, išgėrėm alaus, pasigyriau jiems savo būsimu pirkiniu. Papasakojau apie visus „Samsung Galaxy S4“ privalumus, kuriuos nekantrauju išbandyt, pavyzdžiui, vaizdo įrašų paleidimą ir sustabdymą akimis.

Šeštadienį nuvažiavau į Kauno „Akropolį“. „Tele2“ pardavėjai man pasakė: „Sorry, telefonų nebėra. Gal bus kitą savaitę.“ Nepasidaviau, greitai nuvariau į „Tele2“ saloną Savanorių prospekte. Ir ką jūs manot? Pardavėjai varto akis: nieko nežino nei apie šito telefono gavimą, nei apie pardavimą.

Labai nuliūdau. Bet, sakau sau, Kaunas gal mažesnis miestas, jeigu paskelbė, kad bus ir dar pigesnių, tai tikrai turi būt. Skambinu draugeliui į Vilnių. Jis kaip tik buvo išvykęs pas tėvus (ne Vilniuj), tai pažadėjo pirmadienį pasidomėt, kokia situacija sostinėj su šitais telefonais ir, jeigu bus, nupirkt.

Šiandien per pietus gaunu tokią ataskaitą: apskambino tris salonus, į pirmus du prisibelst nepavyko. Kelis kartus bandė, kantriai išlaukė tas muzikytes, nieko. Galiausiai atsiliepė „Panoramos“ salonas. Bet ta pati istorija: „Čia naujas modelis, pora vienetų tik buvom gavę, visus nupirko, šiandien paskutinį pardaviau. Šią savaitę gal gausim papildymą. Ar yra kituos salonuos, patikrint negaliu.“

Tada mane jau paėmė siutas. Kas suteikia teisę šitam operatoriui iš anksto skelbti ir girtis, kad telefonas bus ir bus pigiai, jeigu jie net negali atsivežt normalaus kiekio tų telefonų? Visas pasaulis laukė šito „Samsung Galaxy S4“, laukė ir Lietuva, ir aš. Pasakėt, kad bus nuo šeštadienio, o nėra. Kiek žinau, čia jau ne pirmas kartas, kai taip sukeliamas žmonių susidomėjimas, priverčiami jie ateit, o norimos prekės negauna“, - rašė redakcijai Paulius.

Skelbė, kur prekiaus

Dar penktadienį, dieną prieš prasidedant minėto telefono prekybai Lietuvoje, „Tele2“ išplatino pranešimą spaudai apie tai, kuriuose salonuose klientai galės įsigyti šį telefoną.

„Nuo rytojaus visame pasaulyje laukiamą „Samsung“ flagmaną bus galima įsigyti bendrovės salonuose prekybos centruose „Akropolis“ Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose, „Panorama“ Vilniuje, „Mega“ ir „Savas“ Kaune, „Saulės miestas“ Šiauliuose, „Babilonas“ Panevėžyje. Prekyba iškart prasidės ir „Tele2“ parduotuvėje internete, o vėliau – kituose bendrovės salonuose“, - rašyta pranešime spaudai.

Naujienų portalas 15min.lt taip pat rašė, kad visi didieji operatoriai „Samsung Galaxy S4“ gaus vienu metu.

„Galaxy S4“ šiomis dienomis pradedama prekiauti visame pasaulyje. Ne išimtis ir Lietuva – šeštadienį jį bus galima įsigyti didžiuosiuose „Omnitel“, „Bitės“ ir „Tele2“ salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje", - skelbta pranešime.

Išreiškia apgailestavimą

Ikrauk.lt susisiekė ir su operatoriaus atstovu spaudai Andriumi Baranausku, kuris išreiškia gilų apgailestavimą dėl susiklosčiusios situacijos.

"Apgailestaujame, kad skaitytojas nerado pageidaujamo aparato. "Samsung Galaxy S4" Kauno "Apkropolio" prekybos centre parduodame nuo šeštadienio ryto, šį modelį ten siūlome ir dabar.  Be to, šį modelį siūlėme Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių PC "Akropolis", Vilniaus PC "Panorama" ir "Mada", Kauno PC "Savas" (Tai Savanorių pr., kaip ir nurodo skaitytojas), Šiaulių PC "Saulės miestas" ir Panevėžio PC "Babilonas" esančiuose prekybos salonuose", - sakė atstovas.

Anot A.Baranausko, įsigyti telefoną galima ir perkant internetu. "Salonus, kuriuose numatėme prekiauti naujuoju modeliu, skelbėme viešai - pranešimą spaudai išsiuntėme penktadienį, jų sąrašas skelbiamas ir mūsų tinklapyje. Maža to, telefoną galima užsisakyti interneto parduotuvėje www.tele2.lt. Tokiu atveju telefonas kainuos dar pigiau ir bus pristatytas į pirkėjo nurodytą vietą jam patogiu laiku", - patkino vyras.

Išpirko tik viename salone

"Visuose salonuose telefonas parduodamas ir dabar. Išimtis - Vilniaus PC "Panorama" salonas, kur paskutinis modelis parduotas pirmadienį, apie pietus. Nepaisant to, tokiais atvejais salonai arba nukreipia vartotoją į tą prekybos vietą, kur pageidaujamas aparatas yra, arba susitaria su klientu, kad pristatys modelį į saloną. Tai - normali praktika, ją taikome nuolat", - ikrauk.lt pasakoja A.Baranauskas.

Vyras patikina, kad artimiausiu metu telefonų prekyboje padaugės: "Iš viso iki pirmadienio vakaro pardavėme apie pusę užsakytų ir gautų "Samsung Galaxy S4" modelių. Pasiūlėme mažiausią kainą tarp operatorių, tai ir lėmė puikius prekybos rezultatus, tačiau šių telefonų pasiūla taip pat pakankama. Be to, šią savaitę gausime numatytą papildomą siuntą. Vartotojas gali kreiptis į bet kurį nurodytą saloną ir galės įsigyti savo svajonių telefoną. Be to, jis gali užsisakyti jį internetu www.tele2.lt." 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius