Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 09 06

„Audi“ parodė „RS5 Cabrio“ eskizus

„Audi“ oficialiai parodė sportiškos RS5 versijos atviru stogu eskizus. Pristatytas jis bus jau greitai, na, o kol kas turime tenkintis tokiu eskizu ir svajonėmis apie arklio galias po žvaigždėmis.
„Audi RS5“ eskizas
„Audi RS5“ eskizas / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 „Audi RS5“ Audi

Oficialiai publikai šis automobilis bus pristatytas jau šį mėnesį vyksiančioje Paryžiaus automobilių parodoje. Ten bus galima gyvai pačiupinėti šį automobilį, o kol kas akis galima paganyti tik į vaizdą matomą ekrane. Tačiau jau dabar žinomi šio automobilio techniniai duomenys, kurie niekuo nesiskiria nuo „RS5“ kupė versijos.

Po variklio dangčiu bus montuojamas 4,2 l V8 variklis, kurio galia 450 arklio galių ir 430 Nm sukimo momentą. Automobiliui taip pat bus montuojama „Audi“ septynių pavarų, dvigubos sankabos „S-tronic“ pavarų dėžė. Kabrioletas bus varomas visais keturiais ratais. Kaip teigia „Audi“, naujasis „RS5 Cabrio“ yra puikus galios ir elegancijos pavyzdys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius