Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Daržoves šlamščiantis sunkiausias pasaulio triušis sveria lyg trejų metų vaikas

Vargingiau gyvenantys žmonės gali tik pasvajoti apie triušio Ralpho, gyvenančio Rytų Sasekse, racioną. Per savaitę jis suvalgo maisto už 50 dolerių (200 litų). Todėl nekeista, kad jis vėl pripažintas riebiausiu Velykų triušiu pasaulyje.
Triušis su ramunės žiedu
Triušis su ramunės žiedu / „Scanpix“/„Caters News“ nuotr.

Daržovėmis ir dribsniais „Weetabix“ besimaitinantis Ralphas sveria per 24 kg, rašo express.co.uk. Bemaž metro ilgio triušis sveria tiek, kiek vidutinio sudėjimo trejų metų pyplys.

Jo nuotrauką galite pamatyti čia.

Ralpho racioną sudaro kopūstai, brokoliai, kukurūzai, salotos, agurkai, morkos, burokėliai, obuoliai, juoda duona, sausainiai ir dribsniai.

Didžiausiu pasaulyje ilgaausis buvo pripažintas 2010-aisiais, bet pernai šį titulą paveržė kitas Didžiojoje Britanijoje gyvenantis 23 kg svorio triušis. Bet Ralphas gerai užkrimto ir sustorėjo iki 24 kg. Anot Pauline Grant, tiek daug jos augintinis dar niekada nesvėrė.

„Ralphas yra sveikas ir jaučiasi puikiai. Blogiausia, kad dabar jis šeriasi, todėl visi yra aplipę plaukais. Bėgant metams jo racionas keitėsi nedaug. Vienas ar pora veterinarų man patarė neduoti viso to maisto, bet, atrodo, jam tai nekenkia. Jis yra tvirtas ir sveikas“.

Panašu, kad čia – ne persivalgymas, o genai. Ralpho mama Amy buvo įrašyta Gineso rekordų knygoje kaip didžiausia pasaulio triušį, kol prieš ketverius metus nugaišo. Rekordininkas buvo ir tėtis Roberto, svėręs vos vos daugiau nei jo atžala.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius